juni 2021

Vortex Logistics viert tienjarig jubileum!

 

Het is vandaag feest bij Vortex Logistics! Tien jaar geleden maakte het internationale transportbedrijf namelijk een doorstart onder leiding van Remco Vos. Sindsdien vaart het bedrijf een nieuwe koers. Een korte terugblik. 

* Begin 2011 gaat Vortex Logistics, dan nog gevestigd in Venray, failliet. Op 1 juni 2011 blaast Remco Vos het bedrijf nieuw leven in, waardoor veel werknemers hun baan behouden. Om er een gezond bedrijf van te maken, zijn grote veranderingen nodig. 

* Begin 2014 verhuist het bedrijf naar Nijmegen. Dat versterkt de synergie en samenwerking met zusterbedrijf De Klok Logistics. Vanaf die basis kan Vortex weer gaan groeien. Er wordt gebouwd aan een sterk team van gedreven, gepassioneerde medewerkers. 

* Eind 2019 verhuist Vortex naar een eigen pand aan de Vlotkampweg. Dit is het resultaat van de inzet en bevlogenheid van het hele team. Op deze locatie krijgt het bedrijf extra mogelijkheden dankzij de grotere crossdock en het warehouse. Groei en ambitie staan weer voorop!

Directeur Roel Kasbergen: “Wij zijn supertrots op wat we tot nu bereikt hebben dankzij de inzet van ons grandioos team en het vertrouwen van onze klanten. Met veel ambitie kijken wij uit naar de toekomst!”