4 november 2020

‘Vortex Logistics is klaar voor de toekomst’ 

NIJMEGEN – Logistiek specialist Vortex Logistics verhuisde een aantal jaar geleden vanwege de efficiency van Venray naar Nijmegen. Hierdoor verbeterde de synergie met zusterbedrijf De Klok Logistics. Dankzij de krachtenbundeling kon Vortex vanuit een gezonde basis verder groeien. “De afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een compleet logistiek dienstenpakket van transport en warehouseactiviteiten”, aldus operationeel directeur Roel Kasbergen. Sinds begin 2020 is het bedrijf gevestigd aan de Vlotkampweg 67. “Samen met De Klok Logistics en Van Vliet Transport zijn we een krachtige partner voor warehousing, binnenlanddistributie en internationaal transport.” 

4 november 2020 

Vortex Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener met als specialisatie groupage vervoer naar Duitsland. Roel: “Met een sterk team van gemotiveerde medewerkers, de juiste software, goede partners en loyale klanten zorgen we dat onze relaties de performance krijgen die zij verwachten. Door een flinke portie bewijsdrang zorgen we dag in, dag uit dat onze klanten zich gewaardeerd en welkom voelen. De lijntjes zijn kort waardoor we snel kunnen schakelen. Klantgerichtheid staat voorop!” 

Warehousing 

Om nog beter te kunnen voldoen aan de vraag van de klanten is Vortex Logistics begin dit jaar verhuisd naar de Vlotkampweg 67 in Nijmegen. De ligging is strategisch erg sterk. Dichtbij de Duitse grens en met de containerterminal op steenworp afstand zijn er vele mogelijkheden. Op de nieuwe locatie beschikt Vortex over 20.000 m2 warehousingcapaciteit. In totaal komt de groep daarmee op een capaciteit van ongeveer 120.000 m2. Bij aanvragen bepaalt men op basis van de ligging en klantwensen vanuit welke locatie de klant wordt geholpen. 

Kennis en inzicht 

Roel kijkt tevreden naar de nieuwe koers van het afgelopen jaar. “Ik ben er trots op dat we dit voor elkaar hebben gekregen. Ook voor opslag hanteren we een kwalitatief hoogstaand servicebeleid. We maken gebruik van dezelfde software voor zowel opslag als transport. Hierdoor hebben we duidelijk inzicht op de in- en uitslag en de bijbehorende transportactiviteiten. De stromen worden nauwkeurig geregistreerd, waardoor we real-time inzage hebben in de voorraad van de klant. Ook kunnen we de performance direct meten door middel van KPI’s. We hebben de laatste jaren veel kennis opgedaan, waardoor we nu middels één aanspreekpunt het complete pakket kunnen bieden aan klanten. Dat voelt goed. Zodra de order geplaatst wordt, zetten wij alles snel en professioneel in gang.” 

Verdichting netwerk 

Ook in de toekomst richt Vortex Logistics zich op uitbreiding van de opslagmogelijkheden en de verdichting van het logistieke netwerk. Om dit doel na te streven zijn er verschillende IT-projecten van start gegaan die ervoor zorgen dat huidige en nieuwe klanten nog sneller en professioneler geholpen kunnen worden. “We zijn altijd op zoek naar klanten die bij ons passen voor opslag of groupage-vervoer naar Duitsland of heel Europa. Door het organiseren van transport uit eigen warehouse of het verbeteren van de dichtheid kunnen we kosten besparen. En daar profiteren alle deelnemers in het proces van.” 

 

Voor vragen met betrekking tot de dienstverlening kunt u contact opnemen met Roel Kasbergen via 024 371 3800 of roelkasbergen@vortex-logistics.com.