VACATURE - (ERVAREN) EXPEDITEUR/PLANNER VORTEX LOGISTICS NIJMEGEN

 

VACATURE – (Ervaren) expediteur/planner

 

Heb je ervaring met het aannemen en plannen van orders, het verkopen van ladingen aan partners, kun je processen bewaken en zorgen dat de lading volgens de wens van de klant van A naar B gebracht wordt, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Vortex Logistics is een internationaal dienstverlener gespecialiseerd in groupage vervoer. Met een flinke diversiteit aan klanten vervoeren we alles wat in een trailer past. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gedreven collega met ervaring voor de functie expediteur / planner.

 

Als expediteur / planner lever je een belangrijke bijdrage aan het proces om de goederen op de juiste dag en op de juiste tijd bij de klanten te laden en af te leveren. Om dit proces zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen bekijk je de optimale mogelijkheden, onderhandel je over tarieven en zorg je dat alle afspraken nageleefd worden. Je bent een spil in het web in de communicatie tussen de customer service, de planning en de crossdock medewerkers.

Ons klantenbestand is zeer gevarieerd. Van europallets tot papierrollen en van big bags tot goederen met bijzondere afmetingen. Onze taak om met het hele team de goederen op de juiste manier van A naar B te transporteren. In dit proces is de expeditie afdeling een belangrijke schakel. Met de juiste kennis en motivatie leren we je deze schakels en processen.

Je komt terecht in een fijne, warme werkomgeving. Je wordt onderdeel van een jong ambitieus team waardoor het harde werken samengaat met plezier. We werken met de nieuwste IT systemen en zijn continue op zoek naar verbeteringen en innovaties. Dit om ervoor te zorgen dat de klant écht koning is én blijft. We zijn een ambitieus bedrijf en groeien door. Daarom zoeken we een medewerker die met ons mee wil groeien en net zo ambitieus is. We verlangen veel van onze collega’s en dat wordt ook beloond door een goed salaris.

 

Zin om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan?

Solliciteer dan snel!

Functie-eisen
Je hebt:
● Minimaal MBO werk- en denkniveau  
● Affiniteit met transport
● Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
● Ook kennis van de Duitse en Engelse taal
● Goede communicatieve vaardigheden
● Een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en bent leergierig
● Je weet van aanpakken


Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct via onderstaande button of stuur een e-mail naar m.roelofs@dkl.nlAcquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.