VACATURE – (ERVAREN) EXPEDITEUR

 

VACATURE - (ERVAREN) EXPEDITEUR

VACATURE – (Ervaren) expediteur

Als ervaren expediteur wordt na een inwerkperiode direct gebruik gemaakt van je kennis en ervaring. 

Waar ga je werken?
Als je werkt bij Vortex Logistics werk je in een mooie organisatie die al meer dan zestig jaar geleden is opgericht. We kennen alle kneepjes van het vak en zijn erop gebrand om die samen met jou goed uit te voeren. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, zo leveren we grote goederen voor de papierindustrie tot aan de kleinste fotolijstjes aan retailers, maar ook andere leveringen voor de detail- en groothandel zul je voorbij zien komen. We werken met de nieuwste technologieën en zijn continue opzoek naar verbetering en innovaties. Dit doen we om het werken nog leuker te maken en dat zorgt ervoor dat de klant écht koning is én blijft. We zijn dus een ambitieus bedrijf en groeien door. Daarom zoeken we mensen die met ons mee willen groeien en net zo ambitieus zijn.

Wat ga je doen?
In principe dekt de functietitel natuurlijk voor een groot gedeelte de lading. Je gaat je zelfstandig aan de slag met het plannen van de vrachten. Alles uitstippelen zodat de juiste orders, op de juiste dag en op tijd bij de klanten komen. Maar dat is niet zo makkelijk als het klinkt. Om dit proces zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen bekijk je de optimale mogelijkheden, zorg je ervoor dat alle afspraken nageleefd worden en documenten kloppen. Daarnaast sta je in nauw contact met het crossdock, zodat je collega’s daar precies weten welke vracht waar moet worden geladen. En tot slot communiceer je ook veel met de collega’s op de Customer Service afdeling, je bent een belangrijke schakel in het hele logistieke proces. 

Een baan als Ervaren Expediteur is natuurlijk aanpoten, maar daar hou jij wel van. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

Wat hebben we jou te bieden?
We stellen hoge eisen aan onze collega’s. Logisch dus, dat dit andersom ook zo is. We doen hard ons best om een prettige omgeving te creëren waar iedereen zich tot het optimale kan ontwikkelen en waar hard werken hand in hand gaat met plezier. Dat kunnen we voor een gedeelte opsommen in bulletpoints zoals hieronder, maar dat moet je ook gewoon ondervinden. De deur staat in ieder geval alvast wagenwijd voor je open:
Een salaris conform je werkzaamheden 
Gloednieuwe software
Een werkplek in ons nieuwe pand
Een goede werksfeer in jong ambitieus team
Maandelijks (minimaal) een frietje van de zaak
Ieder jaar een goed, groot feest
24+ verlofdagen op basis van een full-time contract
Pensioenregeling

Functie-eisen
Je hebt:
Minimaal een MBO niveau 4 diploma
Affiniteit met logistiek
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Ook kennis van de Duitse en Engelse taal
Goede communicatieve vaardigheden
Een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en bent leergierig
Je weet van aanpakken

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct via onderstaande button of stuur een e-mail naar recruitment@vortex-logistics.com

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.