269355381VACATURE (ervaren) Customer Service Medewerker – Vortex-Logistics

VACATURE (ervaren) Customer Service Medewerker

 

VACATURE – (Ervaren) Medewerker Customer Service - Vortex Logistics Nijmegen

 

Heb je ervaring met het aannemen van orders, ben je goed in het onderhouden van relaties, kun je overzicht houden over het logistieke proces en wil je een belangrijke schakel zijn tussen de planning en onze klanten, dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Vortex Logistics is een internationaal dienstverlener gespecialiseerd in groupage vervoer. Met een flinke diversiteit aan klanten vervoeren we alles wat in een trailer past. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gedreven collega met ervaring voor de functie customer service. 

 

Als medewerker customer service sta je in het middelpunt als het gaat om contact met onze klanten. Je neemt orders aan en zorgt ervoor dat de alle afspraken duidelijk zijn en nageleefd worden. Je staat in nauw contact met de planning en koppelt wensen van de klant aan de mogelijkheden van ons bedrijf. 

 

Ons klantenbestand is zeer gevarieerd. Van europallets tot papierrollen en van big bags tot goederen met bijzondere afmetingen. Onze is taak om met het hele team de goederen op de juiste manier van A naar B te transporteren. In dit proces is de customer service een belangrijke schakel. Met de juiste kennis en motivatie leren we je deze schakels en processen met elkaar te combineren.

 

Je komt terecht in een fijne, warme werkomgeving. Je wordt onderdeel van een jong ambitieus team waardoor het harde werken samengaat met plezier. We werken met de nieuwste IT systemen en zijn continue op zoek naar verbeteringen en innovaties. Dit om ervoor te zorgen dat de klant écht koning is én blijft. We zijn een ambitieus bedrijf en groeien door. Daarom zoeken we een medewerker die met ons mee wil groeien en net zo ambitieus is. We verlangen veel van onze collega’s en dat wordt ook beloond door een goed salaris.  

 

Zin om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan? 

 

Solliciteer dan snel!

 

Functie-eisen
Je hebt:
● Minimaal MBO niveau werk- en denkniveau  
● Affiniteit met transport
● Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
● Ook kennis van de Engelse (en Duitse) taal 

● Ervaring met Microsoft Outlook / Dynamics en Navision
● Goede communicatieve vaardigheden
● Een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en bent leergierig
● Je weet van aanpakken

 


Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct via onderstaande button of stuur een e-mail naar recruitment@vortex-logistics.com

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.