Vacature - onbepaalde tijd

ervaren CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Wil jij werken in een leuk en jong ambitieus team, ben je goed in het onderhouden van relaties, kun je overzicht houden over het logistieke proces en wil je een belangrijke schakel zijn tussen de planning en onze klanten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Vortex Logistics is een internationaal dienstverlener gespecialiseerd in groupage vervoer. Met een flinke diversiteit aan klanten vervoeren we alles wat in een trailer past. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gedreven collega, het liefst, met ervaring voor de functie customer service.

Als medewerker customer service sta je in het middelpunt als het gaat om contact met onze klanten. Je neemt orders aan en zorgt ervoor dat de alle afspraken duidelijk zijn en nageleefd worden. Je staat in nauw contact met de planning en koppelt wensen van de klant aan de mogelijkheden van ons bedrijf.

Ons klantenbestand is zeer gevarieerd. Van europallets tot papierrollen en van big bags tot goederen met bijzondere afmetingen. Onze is taak om met het hele team de goederen op de juiste manier van A naar B te transporteren. In dit proces is de customer service een belangrijke schakel. Met de juiste kennis en motivatie leren we je deze schakels en processen met elkaar te combineren.

Je komt terecht in een fijne, warme werkomgeving. Je wordt onderdeel van een jong team waardoor het harde werken samengaat met veel plezier. We werken met de nieuwste IT systemen en zijn continue op zoek naar verbeteringen en innovaties. Dit om ervoor te zorgen dat de klant écht koning is én blijft. Wij willen groeien en dat lukt ons behoorlijk goed. Daarom zoeken we een medewerker die met ons mee wil groeien en net zo ambitieus is. We verlangen veel van onze collega’s en dat wordt ook beloond door een goed salaris.

Zin om je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan in een leuk en dynamisch bedrijf?

Solliciteer dan snel!

Functie-eisen

Je hebt:

·        MBO+ met ervaring of minimaal HBO werk- en denkniveau.

·        Affiniteit met transport

·        Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

·        Ook kennis van de Engelse (en Duitse) taal

·        Ervaring met Microsoft Outlook en het werken met IT systemen

·        Goede communicatieve vaardigheden

·        Een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en bent leergierig

·        Je weet van aanpakken

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben je nieuwsgierig geworden naar de functie en het bedrijf en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct en stuur je CV naar m.roelofs@dkl.nl of APP ons naar www.vortex-logistics.com/app

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.