Papiertransport

Papiertransport, ook wel Joloda Transport genoemd, is een specialisatie van Vortex Logistics. De vloot is aangepast voor het vervoer van rollen papier en karton. Door middel van de Joloda banen in de trailer kunnen de rollen naar de gewenste plaats in de trailer verplaatst worden waardoor efficiënt, snel en veilig geladen en gelost kan worden. Bij Vortex Logistics staat innovatie bovenaan, waardoor al onze trailers voldoen aan de nieuwste technieken voor betrouwbaar en veilig papiertransport. Door de jarenlange ervaring kan papiertransport aan ons worden toevertrouwd. 

Papiertransport en opslag in alle soorten en maten bij Vortex Logistics

Naast de speciaal uitgeruste vloot is het personeel gekwalificeerd en deskundig opgeleid voor het optimaal en veilig opslaan en vervoeren van alle soorten rollen papier. We verzorgen de opslag en het vervoer van papierrollen van verschillende afmetingen en gewichten. Wat uw wensen rondom de opslag en het transport van papier ook zijn, Vortex Logistics voert ze uit.

Contact opnemen over papiertransport

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw papiertransport en opslag?

Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 024 371 3800. We staan u graag ter woord om meer informatie te verlenen of details te bespreken over papiertransport.

 

Contact

Wilt u meer weten? We helpen u graag.

Vortex Logistics

De Vlotkampweg 67, 6545 AE Nijmegen

info@vortex-logistics.com

Ons telefoonnummer is 024 371 3800